Julaften med Barnas Stasjon på Kvilhaugen Gård

MinJUL arrangeres av Blå Kors og Kvilhaugen Gård og er gratis for barnefamilier som av forskjellige grunner er i en vanskelig livssituasjon. Etter en minnerik minJUL feiring i fjor, med mange gode tilbakemeldinger fra fjorårets gjester er vi nå i gang igjen med å planlegge minJUL 2016!

Grunnene for at livssituasjonen føles vanskelig kan være mange som lite nettverk, dårlige minner av julaften, vanskelig familiesituasjon eller dårlig råd. MinJUL inneholder både juleverksted hvor familiene kan lage julegaver og bli kjent og julaften feiring på selveste julaften.

Ta gjerne med søsken og andre kjære. Påmeldingsfrist 12.des for julaftenfeiringen på Kvilhaugen Gård.

Meld deg/dere på til prosjektleder Gurpreet Kaur Dhesi, enten ved å sende SMS til mobil nr 920 58 219 eller på epost: Gurpreet.dhesi@blakors.no