Julaften i Drammen

I Oslo holder Blå Kors et svært julearrangement hvert år.
I fjor gjennomførte julaftensjef Camilla Tanberg Hansen og alle henne gode hjelpere julefeiring her i Drammen også.

I år har Union hotell stilt restauranten sin til disposisjon og det blir 50 til bords.
– Det er helt fantastisk, og jeg gleder meg til å pynte bordet til fest. Med 12 familier og 9 tidgivere, tror jeg vi fortsatt klarer å gjøre det intimt og hjemmekoselig. Det blir tradisjonell julefeiring, med sang og gåing rundt treet, saftig pinnekjøtt/ kylling med tilbehør og riskrem til dessert. Jeg er sikker på at nissen tar turen innom også, sier Camilla.

Vi har flere tidgivere som stiller opp. Dette gjør at dagen faktisk lar seg gjennomføre.

Noen studenter stiller med akkompagnement til julesangene, kjøttvarene får vi fra Hansens Røkeri (faktisk til alle familiemiddagene på Barnas stasjon gjennom året), blomster fra Plantasjen, gavekort på mat gir Kiwi, kaker fra baker Klausen – og gavene til små og store kommer fra God Jul lille venn, Kid og Sport 1.  De lokale giverne er helt uvurderlige og bidrar til at dagen kan bli et minne familiene kan ta med seg videre i livet.

En fredfull jul og et begivenhetsrikt Nytt År,
ønskes alle fra oss ved Barnas Stasjon Drammen.

Julaftensjef, Camilla T. Hansen