En oppvekst varer livet ut

Barnas Stasjon skal være et trygt og godt sted for både barn og voksne. Familier med barn fra 0-12 år er målgruppen vår, samt gravide.

Vi er til for å hjelpe

Barnas Stasjon er et tilbud fra Blå Kors til småbarnsfamilier og gravide i en sårbar livssituasjon. Vi tilbyr støttende og styrkende aktiviteter for å styrke foreldrerollen og forsterke barnas oppvekstvilkår. Med hjerte, kunnskap og kraft vil vi skape mestring og mening. Sammen for barna – sammen med barna.

Et trygt sted

Barnas Stasjon skal være et trygt og godt sted for både barn og voksne. Familier med barn fra 0-12 år er målgruppen vår, samt gravide. Barnas Stasjon er et tilbud for familier i sårbare livssituasjoner, som ønsker støtte for å styrke barnas oppvekstvilkår. Familiens utfordringer er forskjellige og vi jobber ut fra den enkelte families individuelle behov og mål.

Barnas Stasjon Fredrikstad

Barnas Stasjon er et lavterskeltilbud, det betyr at alle våre tilbud er gratis for brukerne og at du ikke trenger henvisning for å ta del i våre tilbud. Du kan selv ta kontakt hvis du ønsker mer informasjon eller å bli bruker. Når du tar kontakt inviterer vi deg til en bli-kjent-samtale. Der får du informasjon om og en omvisning på Barnas Stasjon. I tillegg vil vi gjerne høre litt om dine/deres utfordringer for å finne ut hvordan Barnas Stasjon kan tilby støttende og styrkende aktiviteter for deg/dere.
Vi tilbyr ulike tiltak:

Nettverksbyggende og sosiale tiltak
Individuell foreldreveiledning og gruppeveiledning
Ferie- og fritidstilbud, markering av høytider
Barnebod

Åpen barnehage

Har du barn i førskolealder (0-5 år) hjemme og ønsker et treffpunkt for deg og barnet/-a , er du velkommen til Åpen Barnehage. Tilbudet er gratis og drives av vår førskolepedagog som leder de fast aktivitetene som samlingsstund, lunsj og fruktstund. Våre lokaler innbyr til lek og samspill mellom barn og barn/foreldre. Her vil barnet treffe nye lekekamerater og du kan utvide ditt nettverk og/eller treffe voksne i samme livssituasjon. Vi har fokus på trivsel, læring gjennom lek og samspill i vår 5-om-dagen barnehage.

Tilbudet er gratis og det er ingen faste plasser. Når det har kommet 15 barn er det fullt.

Ta med dere matpakke til felles lunsj, og gjerne er frukt til fruktstund. Vi serverer kaffe og te.

Åpningstider:

Mandag 09:00-15:00

Onsdag 09:00-15:00

Fredag 09:00-14:00

Hilsen Malena, Lill, Stine

Nyeste innlegg

Økt tilskudd fra staten - utvider tilbudet

20190509 - Barnas stasjon jubler over milliontilskudd fra staten…

Tusen takk til Kronos Titan

20190508 - Kronos Titan løp inn 165.000 til BS på Blå Marked…

Månedsplan for januar 2018 i Åpen Barnehage

  Månedsplan, Åpen Barnehage Barnas Stasjon Fredrikstad Måned Januar Tema Vinter…

Følg oss på facebook

Barnas Stasjon har en egen facebookside, der vi oppdaterer jevnlig.…
Leos lekeland

Gode opplevelser i lekeland

Oh-la-la. I dag har vi vært 50(!!) pers på Leos Lekeland. Full…

Sommergjengen!

Her får du hilse på noen av våre ansatte og Tidgivere som…