FR-mor-barn-banner

En oppvekst varer livet ut

Barnas Stasjon skal være et trygt og godt sted for både barn og voksne. Familier med barn fra 0-8 år er målgruppen vår, samt gravide.

Vi er til for å hjelpe

Barnas Stasjon er et tilbud fra Blå Kors til småbarnsfamilier og gravide i en sårbar livssituasjon. Vi tilbyr støttende og styrkende aktiviteter for å styrke foreldrerollen og forsterke barnas oppvekstvilkår. Med hjerte, kunnskap og kraft vil vi skape mestring og mening. Sammen for barna – sammen med barna.

Et trygt sted

Barnas Stasjon skal være et trygt og godt sted for både barn og voksne. Familier med barn fra 0-8 år er målgruppen vår, samt gravide. De som bruker Barnas Stasjon har ulike utfordringer. Det kan være tidligere ruserfaringer selv eller i nær familie, psykiske utfordringer, lite nettverk eller andre sårbarheter.

Barnas Stasjon Fredrikstad

Barnas Stasjon er et lavterskeltilbud, det betyr at alle våre tilbud er gratis for brukerne og at du ikke trenger henvisning for å ta del i våre tilbud. Du kan selv ta kontakt hvis du ønsker mer informasjon eller å bli bruker. Når du tar kontakt inviterer vi deg til en bli-kjent-samtale. Der får du informasjon om og en omvisning på Barnas Stasjon. I tillegg vil vi gjerne høre litt om dine/deres utfordringer for å finne ut hvordan Barnas Stasjon kan tilby støttende og styrkende aktiviteter for deg/dere.
Vi tilbyr ulike tiltak:

Nettverksbyggende og sosiale tiltak
Individuell foreldreveiledning og gruppeveiledning
Ferie- og fritidstilbud, markering av høytider
Barnebod

Nyeste innlegg

Følg oss på facebook

Barnas Stasjon har en egen facebookside, der vi oppdaterer jevnlig.…
Leos lekeland

Gode opplevelser i lekeland

Oh-la-la. I dag har vi vært 50(!!) pers på Leos Lekeland. Full…

Sommergjengen!

Her får du hilse på noen av våre ansatte og Tidgivere som…